Dag van de Lambertus Toren zondag 10 september

Om 10.00u wordt door Fons Jacobs het startschot gegeven voor de eerste etappe van 69km. Het tempo wordt aangepast zodat iedereen mee kan! Groepen worden opgesplitst in groepen van max. 20 deelnemers. Er zijn voldoende voorrijders zodat in elke groep voorrijders aanwezig zijn. De voorrijders passen het tempo aan zodat iedereen in de groep mee kan.
Na afloop van de eerste etappe is er voor de deelnemers van TWC gratis een kop koffie en een stukvlaai bij Siem.
Tijdens deze pauze kun je jouw fiets stallen op de buitenplaats achter Siem, deze stalling wordt tijdens de pauze bewaakt!
Om 13.45u valt het startschot voor de 2e etappe van 44km. Ook hier geld dat het tempo wordt aangepast aan de deelnemers en dus voor iedereen toegankelijk is. Ook na afloop van deze tocht is er voor de deelnemende leden van TWC koffie en vlaai bij Siem.
Een gedeelte van de opbrengst van de koffie en vlaai komt ten goede aan de Lambertustoren.

De tourcommissie heeft weer veel werk gedaan aan het uitzetten van beide tochtten en het beschikbaar stellen van voorrijders.
Wij rekenen erop dat TWC op deze dag goed vertegenwoordigd is en dat iedereen die morgen op de fietst stapt deelneemt aan de uitgezette tochtten van de tourcommissie!
Hopelijk wordt de dag van de Lambertustoren een succes mede door onze bijdrage!

This entry was posted in verslagen tochten/trainingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *