TWC nieuwsflits wk50

josferon2014-2josferon2014

Beste leden,

Aankomende zondag organiseren we de jaarlijkse open mountainbike en cyclocross wedstrijden van de Jos Ferron Cup.
Deze wedstrijden vinden plaats op dagcamping De Houtsberg in Nederweert –Eind.
Het wedstrijdschema ziet er als volgt uit:

Blok 1 10:30 tot 11.10 Jongens Cyclocross 40 min.
Blok 1 10:31 tot 11:11 Jongens MTB 40 min.
Blok 1 10:32 tot 11:12 Dames 40 min.
Blok 1 10:33 tot 10:58 Jeugd 3 25 min.
Blok 2 11:30 tot 12:20 Heren Cyclocross 50 min.
Blok 2 11:32 tot 12:12 Masters Cyclocross 40 min.
Blok 3 12:50 tot 13:05 Jeugd 2 15 min.
Blok 3 12:51 tot 13:06 Jeugd 1 15 min.
Blok 4 13:30 tot 14:30 Heren MTB 60 min.
Blok 4 13:32 tot 14:22 Masters MTB 50 min.
Voor meer informatie kijk je even op de website, www.limburgcross.nl
Er bestaat een mogelijkheid om je in te schrijven voor deze wedstrijd, dit moet je dan via de website doen.
We zien je graag als deelnemer maar ook zeker als toeschouwer langs het parcours. De jeugd wordt graag aangemoedigd en het is leuk om naar een wedstrijd te kijken.
Je hoeft geen honger en dorst te lijden want de dames van TWC staan klaar met soep, koffie en broodjes.

Op zaterdag en zondag wordt er vanaf het pleintje vertrokken voor een tocht in de buurt.
Afstand en route in onderling overleg.

Met sportieve groet,
Martin

This entry was posted in verslagen tochten/trainingen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.