TWC nieuwsflits wk44

UITNODIGING PASAVOND

Beste leden,

Zoals jullie weten zijn we, samen met de kledingcommissie, druk in de weer om voor komend seizoen nieuwe teamkleding te verzorgen.

Omdat we inmiddels al ruim 180 leden hebben, is besloten om het passen van de kleding te verdelen over vier pasavonden in de komende twee weken.

In bijgevoegd schema zien jullie op welke datum en tijdstip jullie bij Café Zaal de Schans hiervoor verwacht worden.

Om het passen soepel te laten verlopen verzoeken we jullie dringend om jullie aan de “pasafspraak” te houden. Als je echt niet kunt, meld het dan even bij Jos Verstappen. We hebben nog uitwijkmogelijkheden.

We zijn ervan overtuigd dat er voldoende mogelijkheden zijn voor elk lid om te komen passen. Wanneer je niet komt passen zonder afmelding krijg je dan ook geen nieuwe kleding!

Mailadres Jos Verstappen:                        

j.verstappen20@chello.nl

 

Nog een paar aandachtspunten:

AGU wordt de nieuwe kledingleverancier. Door de sponsoren is weer een flinke financiële inspanning geleverd om ons van kleding te voorzien en de kledingcommissie heeft

twee mooie ontwerpen gemaakt, waaruit jullie op de pasavond kunnen kiezen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we als bestuur het dragen van de nieuwste teamkleding verplicht

stellen bij alle clubactiviteiten (op de fiets). Dus niet passen is geen kleding en is dus geen deelname aan clubactiviteiten!

Wanneer je veel fietst, is het goed om te bedenken of het standaardpakket (shirt korte mouw, shirt lange mouw, korte broek, lange broek) wel genoeg is of dat het handig is om bijvoorbeeld nu al een extra broek of shirt te bestellen. Gedurende het jaar wordt maar maximaal twee keer kleding bijbesteld.

Uiteraard is het ook mogelijk om een windstopper, winterjack, handschoenen, etc. bij te bestellen. Dit kan op het bestelformulier, dat je krijgt op de pasavond, ingevuld worden.

De prijzen van de artikelen staan daar ook op vermeld.

 

 

Activiteiten aankomend weekend:

 

Zaterdag 13.30u vertrek met de mtb of racefiets voor een rondje in de buurt. Tempo en afstand in onderling overleg.

Zondag is er een mooie mtb toertocht in Echt. We vertrekken aan het pleintje om 8u met de auto en om 9u op locatie.

Locatie:
Sportpark In de Bandert
Adres:
Sportpad 4
Gemeente:
Echt-Susteren

Om 9.30u wordt er aan het pleintje wederom vertrokken voor een rondje in de buurt.

 

Met sportieve groet,

 

Martin

This entry was posted in verslagen tochten/trainingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *