TWC nieuwsflits k46

Beste leden,

Afgelopen weekend hebben we onder zomerse omstandigheden kunnen genieten van mooie fietsactiviteiten. De MTB tocht in Weert leek wel op een zomer MTB tocht. Laten we hopen dat dit mooie en droge weer nog even aanhoud!

Rabobank Samen Sterker heeft onze clubkas mooi aangevuld met een bedrag van €277,55. Dank aan de 91 stemmers die hier voor gezorgd hebben!
De nieuwe clubkleding:

Er zijn nog een aantal leden niet op de pasavonden geweest op de dag waarop ze in stonden gepland. Morgenavond is de laatste mogelijkheid om te passen!! De kleding wordt na afloop ingepakt en gaat dan retour AGU. Zorg ervoor dat je gepast hebt zodat je in het nieuwe wegseizoen niet aan de kant staat zonder een nieuwe outfit. Voor alle duidelijkheid: het standaard pakket is voor alle leden GRATIS met dank aan onze sponsoren!!
In het nieuwe seizoen dragen we tijdens clubactiviteiten uitsluitend de NIEUWE clubkleding, dragen van andere kleding stukken is tijdens clubactiviteiten niet toegestaan. Dus ook geen oude isojacks of windvangers. Alleen arm en beenstukken zijn vrijblijvend, hier staat dan ook geen sponsoren op.
Er is veel overleg en aandacht besteed aan onze nieuwe outfit en niet voor niets hebben we jullie als lid laten vertegenwoordigen door een kledingcommissie. Dit allemaal om een mooie en degelijke outfit te garanderen waar we in het nieuwe seizoen als één geheel trots mee op pad kunnen. Vandaar hanteren we ook een zero tolerance beleid m.b.t. het dragen van oude kleding. Wij rekenen op jullie medewerking hierin.
De activiteiten voor aankomend weekend,

Zaterdag:
13.30u vertrek met de racefiets of mtb voor een tocht in de buurt. Afstand en tempo in onderling overleg. Zorg er wel voor dat de juiste groepen worden gevormd en dat afstand en afgesproken tempo ook wordt nagekomen, het moet overigens voor iedereen leuk zijn!
Zondag:
MTB tocht Vlodrop. We vertrekken aan het pleintje met auto’s om 8.00u en op locatie vertrekken we om 9.00u. De te fietsen afstanden zijn 30 en 50km. Het adres is Roerhal, Angsterweg 8 Vlodrop.
Overige groepen vertrekken om 9.30u aan het pleintje voor een tocht in de buurt.
Met sportieve groet,

Martin

This entry was posted in verslagen tochten/trainingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *