TWC nieuwsflits wk25

Beste leden,

De activiteiten voor aankomend weekend,

Zaterdag,
9.00u Kevelaer(D) 135km met pauze.
13.30u Overige groepen.

Zondag,
9.00u Reppel 90km

Voor de deelnemers aan de nationale tocht deze week, veel fietsplezier en hopelijk droog weer en veel zon!
Aanstaande zaterdag vindt een trainingstocht plaats met de deelnemers van Toon’s Toppers die in september de Mont Ventoux gaan beklimmen.
TWC heeft gesponsord en aanstaande zaterdag fietsen er TWC leden mee ter begeleiding van deze groep.
23 toppers gaan de Mont Ventoux bedwingen op 1 en 2 september aanstaande. Vijf fietsers en achttien wandelaars starten met elkaar een traject, waarbij ze samen een half jaar trainen voor de 23 km lange beklimming naar een hoogte van ruim 1912 meter. Met deze uitdaging zamelen ze geld in voor de Stichting “Groot verzet tegen kanker” en steunen zo het KWF en het Toon Hermans Huis Weert. Iedere deelnemer heeft zijn eigen verhaal en motivatie om deze uitdaging aan te gaan. Soms omdat ze zelf ziek zijn of zijn geweest, soms omdat er een naaste getroffen is of gewoon omdat ze zich in willen zetten voor het goede doel.

Een uitdaging voor alle leeftijden. De jongste deelnemer in de groep is 15 jaar en de oudste 70! De deelnemers komen uit de hele regio: Weert , Budel, Ospel en zelfs uit Stein. Wilt je de toppers volgen ga dan naar facebook Toonstoppers2016 of steun hen op www.grootverzettegenkanker.nl/toonstoppers2016 .

Met sportieve groet,

Martin

This entry was posted in verslagen tochten/trainingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *