TWC nieuwsflits wk44

TWC NEDERWEERT

Beste leden,

Hierbij het laatste nieuws en de activiteiten voor aankomend weekend,

Kacheltocht 2018
Onze Kacheltocht 2018 is weer prima verlopen!
We hebben 251 inschrijvers mogen verwelkomen. De laatse jaren komen er gemiddeld ca. 330 deelnemers. Dit jaar was er concurentie van mtb tochtten in Herkenbosch en Eindhoven die wellicht het deelnemers aantal onder de 300 hebben gebracht. We hebben veel positieve reacties ontvangen op de organisatie van de tocht. Bij deze willen we dan ook alle vrijwilligers bedanken voor jullie inzet om ook deze editie weer succesvol te laten verlopen, zonder jullie inzet is dit onmogelijk!!
Speciaal woord van dank aan de buurtbewoners van Boeket, Cafè zaal Le Winne, onze vaste clubsponsoren EPO, Global Food Group, Brouwers Infra-ontwikkeling en Management BV, Coulant, Cycletrend Nuenen, Autobedrijf Leon de Wit, Haex aannemersbedrijf, Jacobs Gijssen, Jan Brinkmans Opticien-Optometrist, Zonnebrillenshop.nl, Fysio Ospel en Kacheltocht sponsoren Slagerij Koos Vaes en Hendrikx 2-wielers.

45 jarig jubileum TWC Nederweert 2019
Volgend jaar bestaat de club 45 jaar en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! We willen er een feestelijk jaar van maken en gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren waarbij we rekening houden dat er voor elke groep één of meerdere leuke activiteiten op het programma komen te staan. Op de laatste ledenvergadering zijn er al diverse suggesties gedaan zoals, beklimmen van een bekende col (Stelvio?), trip naar de Vogezen, BeNeLuxtocht, bezoeken cyclocrosswedstrjd, wielerbaan Velodrome, fietsen op het Ford testcircuit te Mol enz. We zijn nu bezig met de vorming van een stuurgroep. De volgende leden hebben hierin al zitting genomen: Harrie van Heugten, Jan Bakker, Jan van Riet en Huub Creemers. Wie wil er nog meer zitting nemen in de stuurgroep? Graag aanmelden bij Martin, mkessels@kesselsbv.nl.
De stuurgroep gaat de activiteiten bepalen en daarna willen we met de deelnemende leden per activiteit werkgroepjes vormen om de gekozen activiteiten te organiseren.

De activiteiten voor aankomend weekend,
Zaterdag:

  • 13.30u Vertrek met de mtb voor een rondje in de buurt. Route en afstand in onderling overleg.

Zondag:

  • 08.00u Vertrek met de auto naar een mtb tocht in Echt, inschrijving is bij sportpark de Bandert, Sportpad 4 Echt.
  • 09.30u Vertrek met de mtb voor een rondje in de buurt. Route en afstand in onderling overleg.

Met sportieve groet,
Martin

This entry was posted in verslagen tochten/trainingen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.