TWC nieuwflits wk51

Beste leden.

De weergoden zijn ons goed gezind dus je kunt tot en met maandag nog enkele kilometers toevoegen aan je totale jaarafstand voor dit jaar.
We hebben 2 clubleden die er morgen nog een flinke klap op geven. Maurice EngerbersenMaurice Brouns fietsen dan de Drenthe 200. Dit is een ultramarothon voor mountainbike of cyclocrosser. 200 mooie maar ook loodzware kilometers, dat is zeker is niet voor iedereen weggelegd! Je kunt beide heren volgen via live tracking (via website of download de app), Maurice Engbersen heeft start nr.106 en Maurice Brouns heeft start nr.30. Heren, veel succes met het volbrengen van deze loodzware opogave!
Voor diegenen die met iets minder genoegen nemen hierbij de laatse activiteiten van dit jaar.

Zaterdag:
12.00u vutters, route en afstand in onderling overleg.
13.30u overige groepen, route en afstand in onderling overleg.

Zondag:
09.30u We zijn bezig met het opzetten van een nieuwe route voor onze Kacheltocht.Vandaag willen we onder leiding van Kees ca. 40km gaan fietsen van de mogelijke nieuwe gedeeltes van de route. We fietsen in toertempo, samen uit, samen thuis!

Maandag Oudjaarjaarsdag:
08.30u vertrek met de auto naar Someren voor de laatse mtb tocht van dit jaar. Het vertrek is bij camping De Kuilen, Kuilvenweg 15 Someren. De te fietsen afstanden zijn 25 en 40km.

Namen bestuur van TWC Nederweert wens ik jullie “unne gooi roetsj” en een gezond en sportief 2019! 

Met sportieve groet,
Martin

This entry was posted in verslagen tochten/trainingen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.