apr 05

Nieuwsflits clubkleding

Beste leden,

Corona
Alle TWC-clubactiviteiten zijn uitgesteld. Alleen of samen (max. 3) op de fiets erop uit kan en mag gelukkig wel in Nederland – dus trek onze nieuwe kleding aan en maak een rondje.

Kleding
De Bioracer-webshop staat nog open tot maandag 6 april 12 uur ’s middags.

Als het goed is hebben jullie allemaal een mail ontvangen van Bioracer om je eventuele bestelling in deze periode te plaatsen. Zo niet, kijk eerst in je SPAMbox of stuur een mail naar Wilhelmien, TWCclubkleding@outlook.com.
De uitlevering van de bestellingen is 6-8 weken na 6 april.
De voorkeur is om bestellingen eenmalig thuis te laten afleveren ivm coronavirus.
Wijziging van je e-mailadres kun je doorgeven aan de kledingcommissie (Wilhelmien)- TWCclubkleding@outlook.com.

Na 6 april is het niet meer mogelijk om kleding te bestellen, dat kan pas weer bij de volgende openstelling.

Eventuele klachten over de reeds geleverde kleding kunnen per mail naar salessupportnl@bioracer.com.

Met vriendelijke groet,
Kledingcommissie 2020 -2023 TWC Nederweert,

Posted in verslagen tochten/trainingen | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsflits clubkleding
dec 28

TWC nieuwflits wk51

Beste leden.

De weergoden zijn ons goed gezind dus je kunt tot en met maandag nog enkele kilometers toevoegen aan je totale jaarafstand voor dit jaar.
We hebben 2 clubleden die er morgen nog een flinke klap op geven. Maurice EngerbersenMaurice Brouns fietsen dan de Drenthe 200. Dit is een ultramarothon voor mountainbike of cyclocrosser. 200 mooie maar ook loodzware kilometers, dat is zeker is niet voor iedereen weggelegd! Je kunt beide heren volgen via live tracking (via website of download de app), Maurice Engbersen heeft start nr.106 en Maurice Brouns heeft start nr.30. Heren, veel succes met het volbrengen van deze loodzware opogave!
Voor diegenen die met iets minder genoegen nemen hierbij de laatse activiteiten van dit jaar.

Zaterdag:
12.00u vutters, route en afstand in onderling overleg.
13.30u overige groepen, route en afstand in onderling overleg.

Zondag:
09.30u We zijn bezig met het opzetten van een nieuwe route voor onze Kacheltocht.Vandaag willen we onder leiding van Kees ca. 40km gaan fietsen van de mogelijke nieuwe gedeeltes van de route. We fietsen in toertempo, samen uit, samen thuis!

Maandag Oudjaarjaarsdag:
08.30u vertrek met de auto naar Someren voor de laatse mtb tocht van dit jaar. Het vertrek is bij camping De Kuilen, Kuilvenweg 15 Someren. De te fietsen afstanden zijn 25 en 40km.

Namen bestuur van TWC Nederweert wens ik jullie “unne gooi roetsj” en een gezond en sportief 2019! 

Met sportieve groet,
Martin

Posted in verslagen tochten/trainingen | Reacties uitgeschakeld voor TWC nieuwflits wk51
nov 14

TWC nieuwsflits wk46

TWC NEDERWEERT

Beste leden,

Hierbij de TWC activiteiten voor aankomende week,

12DE  EUREGIO MOUNTAINBIKE CLASSIC IN MAASMECHELEN. (FR, DE)   
Op zaterdag 17 november 2018 wordt de 12de editie van de Euregio MTB Classic gereden met het Gemeentelijk Sportpark in Eisden-Maasmechelen als epicentrum.  Mountainbikeclub De Toekomst uit Rekem tekende weer een schitterend en uitdagend parcours uit in de Maaslandse natuur.
Exclusieve toegang tot het befaamde natuurgebied CONNECTERRA (het enige MTB-event dat hier passeert!!!)

  • mogelijkheid tot beklimming van MIJNTERRILL 3!
  • exclusieve toegang tot het Mechels Bos (ook hier geldt: slechts 2 keer per jaar toegankelijk, waaronder tijdens onze tocht)

HET PARCOURS:
Het parcours omvat 4 lussen van respectievelijk 24, 34, 44 en 55 km.  De korte afstanden situeren zich in de prachtige, glooiende natuur van het Nationaal Park Kempen en Maasland: de Maasmechelse bossen met hun adembenemende vergezichten, waarbij toch hellingen als de Meisberg en de Litzberg voor de nodige uitdaging zullen zorgen.  Ook de nu al legendarische passages van de kikbeekbron, of de twee eiken en de Litzberg vormen een schitterend decor voor een avontuurlijke tocht.
EXCLUSIEF: 
*** Het natuurgebied Connecterra is in de regel exclusief toegankelijk voor wandelaars.  Onze MTB-Euregio Classic vormt een unieke uitzondering op deze regel: de entreeprijs voor Connecterra is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.  De werkzaamheden voor een nieuw toeristisch verblijfspark blijken slechts een kleine hinderpaal.
De downhill-site en … weer één MIJNTERRILL mogen beklommen worden: niet alleen is dit sportief aantrekkelijk, maar op de top kun je genieten van het mooiste uitzicht van heel Limburg!!!
EN BOVENDIEN…
Waarom zou je – omdat de vertrekplaats op een boogscheut van Maasmechelen Village ligt – niet dit actief sportief hoogtepunt combineren met een bezoek aan het attractieve Outlet-center of Decathlon Maasmechelen (je auto staat daar waarschijnlijk geparkeerd)?
Een heel gamma aan drank, hotdogs en gezellige standjes met fiets – gerelateerde producten en een rijkelijke (gratis) tombola, dit allemaal in het cafetaria van het Sportpark,  zullen ook zorgen voor een mooie afsluiter.
PRAKTISCHE INFO:
12de Euregio MTB classic
Zaterdag 17 november 2018
Adres: Gemeentelijk Sportstadion, Kolenmijn Limburg Maaslaan 2, 3630 Maasmechelen
Afstanden: 24 km – 34 km – 44 km – 55 km
Een organisatie van MTB De Toekomst Rekem ism WTC De Toekomst Rekem-Lanaken vzw, Bemong Cycling Team, Fiets-promo, VWB.
Start tussen 08u30 en 14u00
Prijs inschrijving: 5 € (leden VWB/WBV, kaarthouders Fietspromo:4 € – kinderen onder 15 jaar: gratis).
De troeven van de organisatie:
Een van de mooiste parcours op MTB-vlak
Goede afpijling
Verkeersremmende maatregelen aan oversteekplaatsen en gevaar aanduidende signalisatie
Comfortabele douches voor dames en heren
Dubbele Bike-wash
Grote autoparkings
Fotografie verzorgd door Connie Sinteur
Beveiligde fietsparkings
Materiaalpost bij de bevoorrading
Grote gratis tombola met tientallen prijzen
Unieke toegang tot bepaalde privé-terreinen met uitdagende parcours
Drank en hotdogs aan democratische prijzen
Reisweg: Via autosnelweg E314, afrit Maasmechelen – Lanaken naar Rijksweg N78.  Volg de pijlen van “Leisure Valley” en/of “Decathlon” (en de speciaal geplaatste geel-fluorescerende pijlen).  Het stadion ligt naast Decathlon Maasmechelen.

We vertrekken om 08.00u met de auto er naar toe vanaf het
pleintje.

Om 13.30u vertrekken we aan het pleintje met de mtb voor een rondje in de buurt.

Zondag:

  • 08.00u vertrek met de auto naar de mtb tocht in Vlodrop. De inschrijving is bij de Roerhal, Angsterweg 8 Vlodrop. De te fietsen afstanden bedragen 30km of 50km.
  • 09.30u vertrek met de mtb voor een rondje in de buurt.

Met sportieve groet,

Posted in verslagen tochten/trainingen | Reacties uitgeschakeld voor TWC nieuwsflits wk46
nov 02

TWC nieuwsflits wk44

TWC NEDERWEERT

Beste leden,

Hierbij het laatste nieuws en de activiteiten voor aankomend weekend,

Kacheltocht 2018
Onze Kacheltocht 2018 is weer prima verlopen!
We hebben 251 inschrijvers mogen verwelkomen. De laatse jaren komen er gemiddeld ca. 330 deelnemers. Dit jaar was er concurentie van mtb tochtten in Herkenbosch en Eindhoven die wellicht het deelnemers aantal onder de 300 hebben gebracht. We hebben veel positieve reacties ontvangen op de organisatie van de tocht. Bij deze willen we dan ook alle vrijwilligers bedanken voor jullie inzet om ook deze editie weer succesvol te laten verlopen, zonder jullie inzet is dit onmogelijk!!
Speciaal woord van dank aan de buurtbewoners van Boeket, Cafè zaal Le Winne, onze vaste clubsponsoren EPO, Global Food Group, Brouwers Infra-ontwikkeling en Management BV, Coulant, Cycletrend Nuenen, Autobedrijf Leon de Wit, Haex aannemersbedrijf, Jacobs Gijssen, Jan Brinkmans Opticien-Optometrist, Zonnebrillenshop.nl, Fysio Ospel en Kacheltocht sponsoren Slagerij Koos Vaes en Hendrikx 2-wielers.

45 jarig jubileum TWC Nederweert 2019
Volgend jaar bestaat de club 45 jaar en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! We willen er een feestelijk jaar van maken en gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren waarbij we rekening houden dat er voor elke groep één of meerdere leuke activiteiten op het programma komen te staan. Op de laatste ledenvergadering zijn er al diverse suggesties gedaan zoals, beklimmen van een bekende col (Stelvio?), trip naar de Vogezen, BeNeLuxtocht, bezoeken cyclocrosswedstrjd, wielerbaan Velodrome, fietsen op het Ford testcircuit te Mol enz. We zijn nu bezig met de vorming van een stuurgroep. De volgende leden hebben hierin al zitting genomen: Harrie van Heugten, Jan Bakker, Jan van Riet en Huub Creemers. Wie wil er nog meer zitting nemen in de stuurgroep? Graag aanmelden bij Martin, mkessels@kesselsbv.nl.
De stuurgroep gaat de activiteiten bepalen en daarna willen we met de deelnemende leden per activiteit werkgroepjes vormen om de gekozen activiteiten te organiseren.

De activiteiten voor aankomend weekend,
Zaterdag:

  • 13.30u Vertrek met de mtb voor een rondje in de buurt. Route en afstand in onderling overleg.

Zondag:

  • 08.00u Vertrek met de auto naar een mtb tocht in Echt, inschrijving is bij sportpark de Bandert, Sportpad 4 Echt.
  • 09.30u Vertrek met de mtb voor een rondje in de buurt. Route en afstand in onderling overleg.

Met sportieve groet,
Martin

Posted in verslagen tochten/trainingen | Reacties uitgeschakeld voor TWC nieuwsflits wk44