Heksenheuveltocht

Zondag 20 november 2022 onze jaarlijkse atb- en graveltoertocht.

Gevonden: sleutelbos met 4 sleutels: auto, huis en nog twee….. app 06 53383035 als je het terug wil.

https://www.fietssport.nl/toertochten/53751


Warme soep en thee bij de pauze!

Ieder 50e finisher een cadeaubon!

TWC Nederweert organiseert op zondag 20 november 2022 voor de tweede keer de Heksenheuveltocht voor ATB en gravelrijders. Fietsliefhebbers voor off-the-road komen ruim aan hun trekken. De mountainbikeroutes van 30 en 50 km gaan door afwisselend gebied. Door bos, heide en open vlaktes van het Limburgs en Brabants Landschap. De gravelrijders fietsen voor meer dan zestig procent over onverharde wegen. Ze kunnen kiezen uit de afstanden 45, 65 en 95 km. De geoefende fietser kan zich vastbijten in de langere routes, terwijl de kortere routes prima geschikt zijn voor beginnende fietsers en ouders met kinderen. Heerlijk sporten in de buitenlucht en fietsen door de natuur. De mountainbikeroutes zijn helemaal uitgepijld en uitermate geschikt om alleen te fietsen. 


Gestart kan er worden tussen 8.00 en 10.00 uur bij Daatjeshoeve, Heugterbroekdijk 34 in Nederweert. Voorinschrijven kan tot 19 november op www.fietssport.nl/toertochten.

https://www.fietssport.nl/toertochten/53751

De deelnemersprijs is voor alle afstanden gelijk. NFTU-leden betalen 6 euro en niet-NFTU 8 euro. Onderweg is een pauzeplaats met gratis consumptie. Verder is een helm verplicht, is er een bewaakte fietsenstalling en kan de fiets na afloop worden afgespoten. 

we zijn er klaar voor
Laat je verrassen door de tochten en de sfeer!

Een deel van het parcours door gaat door het natuurgebied va het Brabants Landschap www.brabantslandschap.nl

aankomst bij de Daatjeshoeve

MTB4in1_opening2010