Heksenheuveltocht

de tocht is doorgegaan (Corona-proof). Iedere 50e finisher kreeg een mooie cadeaubon!

Meer dan 500 deelnemers hebben onder perfecte weeromstandigheden onze tocht gereden. Allen dank voor de positieve sfeer!!

Gevonden: een fietspomp en een fietsbril – stuur berichtje als je dit kwijt bent geraakt

Klik op de downloadknop om het GPX bestand van de Heksenheuvel graveltocht 65 km of 110 km te downloaden.


Corona-scan (QR-kode) en mondkapje verplicht.

we zijn er klaar voor

Laatste update, zaterdagmiddag – de route ligt er prachtig bij!!!

Zondag 28 november 2021 is het weer tijd voor onze jaarlijkse atb toertocht; Dit jaar met een nieuwe naam, nieuwe start, pauze en finishplek, nieuwe routes én gravelrides!

Nieuwe volledig uitgepijlde routes van 30 km en 50 km voor ATB vanuit een nieuwe start-, pauze- en finishplek. Gratis bevoorrading incl. soep op pauzeplaats. Starten voor de tochten kan van  8.30-10.30 uur.

Naast de ATB-tocht worden dan ook de eerste Gravelrides georganiseerd! De routes leiden je over de mooiste gravelpaden van Noord-Brabant en Midden-Limburg.
Er is keuze tussen twee afstanden, 65 km (start is tussen 8.30 en 10.30 uur) en 110 km (start is tussen 8.00 en 9.00 uur).
LET OP: de gravelrides worden NIET uitgepijld en zijn enkel te rijden met GPS-bestand. Enkele dagen vóór de gravelrides worden de bestanden op de website van TWC Nederweert geplaatst. 

Inschrijving en vertrek voor zowel atb als gravelride vanuit Huyskamer Daatjeshoeve,  Heugterbroekdijk 34, 6031 LE Nederweert. 
De kosten voor deelname voor zowel atb als gravelrides bedragen € 5,- , NFTU-leden betalen € 4,-.
Een bewaakte fietsenstalling vóór en ná de tochten is bij de Daatjeshoeve aanwezig, evenals een afspuitmogelijkheid na afloop van de rit! Voor gezellige muziek op pauzeplaats en na afloop van de tochten is gezorgd!

Laat je verrassen door de tochten en de sfeer!

Een deel van het parcours door gaat door het natuurgebied va het Brabants Landschap www.brabantslandschap.nl

aankomst bij de Daatjeshoeve

MTB4in1_opening2010