Verslag: Opglabbeek 116 km zaterdag 9 april.

Om 9:00 uur gingen 18 leden op het Rochusplein van start. 3 leden hadden gekozen voor een verkorte versie, echter deze 3 werden toch enigszins verrast aangezien dit keer de tocht omgekeerd werd gefietst. Ook voor Henk de Wit kwam na 2 uur koersen een einde aan deze tocht. Een gescheurde buitenband was de oorzaak dat het voor Henk helaas was afgelopen. Door kunst en vlieg- en het nodige lapwerk  kon Henk voorzichtig naar huis terugkeren. Opglabbeek de toertocht met enkele  heuvelzones, waarbij 748mm hoogtemeters op een lengte van 1.4 km. overwonnen moesten worden. De behaalde snelheden waren max. 49.4 km/uur, gemiddelde 28.9 km/uur. Temperatuur: in de ochtend bewolkt en koud 2.8 gr., in de middag 14 gr. zonnig. Windsnelheid|: 3.7 km/uur. Tocht werd in  4:09:45 min. verreden. Het parcours: Nederweert-Boeket-Laar-Wildenberg-Budel-Hamont-St. Huibrechts Lille-Bocholt-Erpekom-Wauberg-Opglabbek-Berg-Maaseik-Hezerheide-Molenbeersel-Stramproy-Tungelroy-Weert-Nederweert Eind-Nederweert. Pauzeplaats: Camping Zavelbos Opglabbeek.

 

Henk de Wit kon de tocht niet afmaken.g Grote scheur in buitenband. Met enig lapwerk kon Henk de kortste weg naar huis fietsen.

Henk de Wit kon de tocht niet afmaken. Grote scheur in buitenband. Met enig lapwerk kon Henk de kortste weg naar huis fietsen.

 

This entry was posted in verslagen tochten/trainingen. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *